You are here

Сервие се включи в 36-ата Годишна Конференция по здравеопазване на Дж. П. Морган

Няколко представители на Сервие са пътували до Сан Франциско, за да вземат участие в топ събитие в календара на фармацевтичната индустрия.

През последните 35 години ежегодният симпозиум, на който сега е домакин на Дж. П. Морган, обедини фармацевтични инвеститори и заинтересовани страни в Сан Франциско, емблематичен център за иновации в портала за Силиконовата долина. Четиридневното събитие в началото на януари 2018 г. привлече повече от 10 000 участници, които се срещнаха с представители на 450 изследователски институции и частни и публични компании. Те включват 30 членове на Сервие R & D, Business Development и Alliance Management, като част от екип, ръководен от Оливие Лоро (Olivier Laureau).

Дигиталната и техническата революция доведе до реални нарушения в сектора на здравеопазването, отключване на неочаквани нови възможности в области като изкуствен интелект за анализиране досиетата на пациентите, 3D изгледи да се помогне на хирурзите да работят, и дронове за спешно здравеопазване. Наред с фокуса върху такива иновации Конференцията на Дж. П. Морган за здравеопазване обединява контакти между инвеститори, изследователи и производители, като обединява бизнес лидери, финансови поддръжници и институционални инвеститори, които искат да проучат пазарните и индустриалните тенденции.

Конференцията на Дж. П. Морган за здравеопазването предоставя уникална възможност да се срещнат нови партньори и да стане най-голямата годишна среща за инвеститори и иноватори в света. Екипите на Сервие са извлекли максимума от събитието, участвайки в повече от 179 срещи с настоящи и бъдещи партньори - перфектната възможност да се насочат към нови възможности, да укрепват връзките и да затвърдят позицията на Сервие като ключов играч в областта на фармацевтичните иновации.